Mine livsstilstiltak har gitt meg:

  • Mer energi
  • Bedre søvn
  • God fordøyelse
  • Sterkere immunforsvar
  • Tykkere hår
  • Bedre hud

Min helsereise

Da jeg som voksen fikk utfordringer med egen helse startet min reise innen ernæringsfaget.

 

Jeg er utdannet ernæringsterapeut via Tunsberg medisinske skole i Tønsberg, en 3-årig utdanning innen kosthold og helse.

Jeg har alltid hatt et svekket immunforsvar med hyppige forkjølelser og luftveisinfeksjoner. Som voksen fikk jeg påvist astma og pollenallergi. Jeg slet i tillegg med fordøyelsen og hadde smerter i kroppen jeg ikke visste hvor kom fra.

I slutten av 2013 fikk jeg påvist diabetes type 1. Et stort sjokk! Jeg tenkte mye på HVORFOR og bestemte meg for å finne årsaken.

Ved autoimmun sykdom er det immunforsvaret som angriper egne celler, men det er en årsakt til angrepet. En blodprøve viste kraftig glutenintoleranse. Dette var ikke noen overraskelse da jeg lenge hadde følt at det ikke var bra for meg.

Så begynte jobben med å bygge opp tarmen og styrke immunforsvaret. De valgene jeg gjorde skapte nye vaner, og jeg ble sterkere og sterkere.

Jeg føler meg frisk i dag, men er veldig bevisst mine valg. Både kosthold, stress, søvn og fysisk aktivitet er viktig for at jeg skal fortsette å føle meg vel.

Min praksis

Jeg tar én til én konsultasjoner via telefon eller zoom.

 

I november 2016 startet jeg min egen praksis på Lysaker i Oslo. Der har jeg  jobbet tett med to private leger og andre terapeuter.

I slutten av 2017 startet i tillegg samarbeidet med Helén Oulie Fuhr, som jeg ble kjent med under ernæringsstudiet. Vi har skrevet flere e-bøker sammen, du finner dem
HER. I tillegg holder vi foredrag og webinar.  Høsten 2020 lanseres vårt online-kurs for deg med Hashimoto og lavt stoffskifte.